Wednesday, November 12, 2008

Η Ελλάδα και πάλι μπροστά - Τώρα και στην Υδροκοπή












From Roman Goettfried INTELICUT

Για να μην λετε ότι δεν ξέρατε...

Η ΕΛΛΑΔΑ ξέρει να ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΥΔΡΟΚΟΠΗΣ και θα το αποδείξω.
Μάλιστα ανταγωνίζεται όχι μόνο τα κινέζικα στης τιμές αλλά και τους ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟΥΣ στην ποιότητα.
Τίποτα δεν έχει να ζηλέψει τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ στην τεχνολογία ούτε τους ΙΤΑΛΟΥΣ στην εμφάνιση.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΥΤΙΧΙΑΣ .....
Η Υδροκοπή (WJC) είναι η τεχνολογία κοπής που έρχεται από το μέλλον. Εύκολα ξεχωρίζει από τις άλλες μεθόδους κοπής, λόγω της μεγάλης ευρύτητας εφαρμογών και του οικολογικού, 100% μη ρυπογόνου, τρόπου λειτουργίας. Η κοπή επιτυγχάνεται μέσω μιας δέσμης νερού μικρής διαμέτρου (0,5-1,2 χιλιοστά) και υπερ-υψηλής πίεσης (4.000 ατμόσφαιρες), με ή χωρίς την προσθήκη σμύριδας ανάλογα με το υλικό. Η Υδροκοπή πρωτοεμφανίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του’80, αν και οι καταβολές της, σαν jet υψηλής πίεσης, φτάνουν στις αρχές του 20ου αιώνα. Από τα τέλη της 10ετίας του ’90 γνωρίζει μεγάλη εξάπλωση, αφού μέχρι τότε ήταν κοστολογικά απρόσιτη. Ευέλικτη, χωρίς περιορισμούς σε διαστάσεις, πάχη, υλικά, ακρίβεια και γεωμετρία του προς κοπή σχεδίου, είναι πρακτικά η μόνη τεχνολογία που ως όριο, έχει μόνο τη φαντασία.



Καλή Πάστα..
Tα μηχανήματα της hydrocut είναι εφοδιασμένα με κορυφαία εξαρτήματα (ΚΜΤ , I.T.T., BOSCH-REXROTH, ITEM, PHOENIX-CONTACT)


Ξεχάστε αυτά που Ξέρατε
Η σειρά Υδροκοπής VEGA ενσωματώνει 5 μοντέλα για όλες τις απαιτήσεις. Τα μοντέλα διαφοροποιούνται από τα βασικά τους χαρακτηριστικά αλλά και από τον πρόσθετο εξοπλισμό που ξεπερνάει τις 50 επιλογές. Καινοτομία και αποκλειστικό πλεονέκτημα της Hydrocut στη σειρά VEGA, είναι ο συνδυασμός πολλών τεχνολογιών που παρουσιάζουν συνέργια με την Υδροκοπή. Plasma, Router,Marking, Drilling, Tapping στο ίδιο μηχάνημα. Το αποτέλεσμα καλύπτει 100% τις ανάγκες μιας πλήρως παραγωγικής γραμμής όσο σύνθετη και αν είναι. Μεγιστοποίηση του οικονομικού αποτελέσματος με ακρίβεια και ταχύτητα.
Η νέα Επιλογή


WJC+Plasma = COMBO
Η εμπορικότερη εφαρμογή των παραπάνω υλοποιείται στη σειρά COMBO. Με την προσθήκη Plasma στην υπάρχουσα κεφαλή WaterJet, δημιουργήσαμε ένα μοναδικό προϊόν συνδυασμένης κοπής. Στο επιλεγμένο μοντέλο υδροκοπής ως βάση, ενσωματώνουμε ένα σταθμό κοπής Plasma ώστε να επιτύχουμε μεγάλη μείωση της λειτουργικής δαπάνης (στα μέταλλα) λόγω της ευελιξίας που προσφέρει αυτός ο συνδυασμός. Το προηγμένο λογισμικό που διαθέτει μπορεί να λειτουργεί τελείως ανεξάρτητα την κάθε τεχνολογία ή ακόμα και τις δύο μαζί ταυτόχρονα στο ίδιο κομμάτι. Με απίστευτα φιλικό περιβάλλον χειρισμού στα ελληνικά και με την αμεσότερη υποστήριξη μετά την πώληση, η αγορά ενός συστήματος υδροκοπής VEGA, αποτελεί την επόμενη έξυπνη κίνηση που θα οδηγήσει την επιχείρηση σας σε ένα άρτιο τεχνολογικό μέλλον.




10 χρόνια Παγκόσμια
Εδώ και 10 χρόνια η Hydrocut δημιουργεί τεχνογνωσία για την Ελλάδα και τον κόσμο ως ενεργά μέλη της Διεθνούς Ενώσεως Κατασκευαστών Waterjet (WJTA).

Η Ομάδα
Η WWW.HYDROCUT.GR αποτελείται από μια ομάδα νέων ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στην κατασκευή CNC συστημάτων υδροκοπής από το 1999 και ανταγωνίζονται με επιτυχία τις πλέον προηγμένες χώρες (Σουηδία, Ελβετία, Αμερική) Σαν πρωτοπόρος και μοναδικός κατασκευαστής συστημάτων υδροκοπής στην νοτιοανατολικής Ευρώπης , βρίσκεται στην πρώτη θέση της Εγχώριας αγοράς και αναπτύσσεται συνεχώς, προωθώντας τα προϊόντα της στην απαιτητική αγορά της Βόρειας Ευρώπης και της Σκανδιναβίας.




Η πελάτες
Πελάτες της, είναι επιχειρήσεις από όλους του χώρους της βιομηχανίας και της βιοτεχνίας, που ενσωματώνουν συστήματα κοπής υψηλής απόδοσης για καλύτερη ποιότητα κοπής σε όλες τις προδιαγραφές.




Τα Υλικά
Τα υλικά που μπορούν να κοπούν με Υδροκοπή είναι αμέτρητα δείτε μερικά παραδείγματα:

-Αφροδες υλικά
-Κρύσταλλα
-Κεραμικά
-Μέταλλα
-Τρόφιμα
-Ξύλο
-Χαρτί
-Ορυκτά
-Πλαστικά

Το Video

Δειτε το video

για περισότερες πληροφορίες