Monday, December 22, 2008

Κόψτε τα έξοδα με Yδροκοπη



Κοπή με μηχανές υδροκοπης VEGA της HYDROCUT (INTELICUT)
Χρησιμοποιώντας μηχανήματα ακριβείας και ένα υψηλό επίπεδου επιστήμονες, η Hellenic Hydrocut (στο εξωτερικό γνωστή και ως INTELICUT ) κατασκευάζει προηγμένα προϊόντα κοπής με υδροβολή υψηλής τεχνολογίας απο το 1999.
Η Hyrocut (INTELICUT) κατασκευάζει μηχανήματα υδροκοπης με δυνατότητα κοπής σχεδόν οποιουδήποτε υλικού. Το Waterjet με αντλίες της σειράς stream line της KMT παράγουν πιέσεις κοπής έως 4.100 bar και ταχύτητες mach 2,5.

Εταιρείες χρησιμοποιούν τα συστήματα κοπής με υδροβολή τύπου VEGA με εξαιρετική αποτελεσματικότητα εδώ και πάνω από 10 χρόνια. Η ευελιξία και αξιοπιστία της VEGA διευκολύνει τη χρήση και σε καταστάσεις παραγωγής υψηλού εύρους και σε μικρές παραγγελίες, δημιουργικές εφαρμογές χαμηλού εύρους.
Στην ουσία, καινοτόμες εταιρείες συνεχίζουν να βρίσκουν νέες εφαρμογές για τη βελτίωση της παραγωγής τους και επιτυγχάνουν ένα υψηλότερο επίπεδο αποτελεσματικότητας και ανταγωνιστικότητας.

Έως σήμερα, η υγιεινή, ανάπτυξη και επιβίωση των περισσοτέρων βιομηχανικών κατασκευαστών, επιχειρήσεων εργασίας και μηχανών στην κατεργασία υλικών, επιχειρήσεων διαμόρφωσης και κατασκευής, θέτουν ως προϋπόθεση τις μηχανές υδροβολής.
Στην κοπή με υδροβολή μπορούμε να αναφέρουμε πέντε βασικά στοιχεία τα οποία ξεχωρίζουν - και αυτά είναι τα εξής:


Εξοικονόμηση

Πολλαπλή χρήση/ ευελιξία

Ακρίβεια κοπή και άριστη επιφάνια και σε τελική μορφή


Δυνατότητα κοπής σχεδόν οποιουδήποτε υλικού σε μια ποικιλία πάχους από πολύ λεπτά φύλλα μετάλλου έως 240 χιλ. και ακόμα περισσότερο

δυνατότητα ολοκλήρωσης η προεργασία άλλων διαδικασιών όπως κατεργασία κοπής με λέιζερ, κοπή με πλάσμα, και εργασίες με Router και κατεργασίες σε κέντρα CNC.

Περισσότερα στο www.hydrocut.gr η int.sales[at]hydrocut.gr


Add to Technorati Favorites

No comments: